Wat is ‘Leisure’?

“Vrije tijd (Leisure) is de tijd die men niet hoeft te besteden aan verplichte of noodzakelijke activiteiten zoals (huishoudelijk) werk, zorg en studie. Vrije tijd wordt vooral geassocieerd met de mogelijkheid om dat te doen wat men graag doet, zoals het beoefenen van een hobby, televisiekijken of erop uit gaan. Vrije tijd is een subjectieve ervaring. Vrijwilligerswerk bijvoorbeeld wordt door de één gezien als vrijetijdsbesteding terwijl de ander dat als werk ziet. Ook toerisme kan gezien worden als een vorm van vrijetijdsbesteding. Soms actief zoals wandelen, zeilen en bergbeklimmen, soms passief zoals zonnebaden, busreizen en terrassen bezoeken. Ook sport en spel kan in zijn algemeenheid gezien worden als vrijetijdsbesteding”.

Onze gasten krijgen steeds meer vrije tijd en geven er ook steeds meer geld aan uit. Maar ze worden ook steeds kritischer want de keuze is enorm.
Welke faciliteiten biedt u als exploitant aan om u te onderscheiden van de rest?
Is uw plan wel uitvoerbaar en is de investing wel rendabel?

Wat doet Kolibri?

Wij zijn een platform voor bedrijven en overheden die méér willen bieden. Die beter, leuker, comfortabeler en vriendelijker willen zijn dan de rest. Zelfs particulieren die vragen hebben over de aanschaf van bijvoorbeeld een zwembad of saunacabine kunnen wij goed advies geven.

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we een vrijetijds-concept, kiezen we producten en diensten die bij het concept passen en maken we o.a. investerings- c.q. exploitatiebegrotingen.
Dit doen wij door onze eigen praktijkervaring en markt-analyse te combineren met benchmark cijfers van gerenommeerde onderzoeksbureaus.
Desgevraagd bieden wij ook het benodigde (interim)management.

Neem gerust contact met mij op. Ik informeer u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
Rob Redmeijer